Groot Huisartsenzorg Tilburg

Actueel

10-10-22

Griepprikken
 

Op donderdag 10 november en vrijdag 11 november 2022 geven wij de griepvaccinaties. Locatie Groeseindstraat 64.

Indien u ook een COVID herhalingsprik gaat halen op dezelfde dag of dichtbij de geplande griepvaccinatie, dan maakt dat niets uit. Beide vaccinaties kunnen tegelijk of kort na elkaar gezet worden!

 

Terug naar boven »

Oktober 2022

Respect #doeislief
 

Vrijwel dagelijks worden medewerkers van onze praktijk geconfronteerd met onheuse bejegening aan de telefoon, aan de balie of in de spreekkamer. Hierbij gaat het om zeer onvriendelijke opmerkingen, snauwen, dreigende en dwingende uitingen en een enkele keer zelfs ronduit intimiderend gedrag.

Vanaf vandaag schenken wij daar met de consumentvriendelijke campagne #DOESLIEF aandacht aan.

Wij doen ons uiterste best om uw medische hulpvragen correct te behandelen. Om de juiste hulpvraag, op het juiste moment bij de juiste hulpverlener te krijgen, worden door de assistenten enkele belangrijke vragen gesteld.

Daarmee kunnen zij de urgentie bepalen en zorgen dat u op de juiste manier geholpen wordt. Dat kan ook inhouden dat de assistente u zelfstandig informatie en/of advies geeft. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met de huisartsen en de assistenten zijn hiervoor speciaal opgeleid. Deze adviezen worden altijd door de huisarts gecontroleerd.

Daarnaast zijn wij allemaal verplicht ons te houden aan de regelgeving die gesteld is aan het leveren van zorg en daar houden wij ons ook aan.

Dit betekent dat we niet altijd volledig aan uw verwachtingen of wensen kunnen voldoen en we begrijpen dat dat soms frustrerend kan zijn.

We staan dan ook open voor alle feedback die op een respectvolle manier aan ons gegeven wordt.

 

Terug naar boven »

Augustus 2022

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten
 

Vanaf maandag 15 augustus 2022 is de praktijk gesloten voor nieuwe patienten.

Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt in de zorg, zijn er geen mogelijkheden meer om patienten aan te nemen. Indien dit verandert, dan communiceren we dat weer via de site.

The practice is closed to new patients.

The practice is ALSO closed for new international students

 

Terug naar boven »

27 juni 2022

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg
 

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. 

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is te hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er veel te lange wachtlijsten. 

We willen:

- meer tijd hebben voor onze patiënten;

- minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;

- betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;

- dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdag[middag] 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die middag gesloten vanaf 12 uur. Voor levensbedreigende spoedgevallen kunt u contact opnemen met praktijk Lovenich te bereiken via 013-581 22 81

 

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.

 

 

Terug naar boven »

 

6 mei 2022

Betaald parkeren Groeseindstraat vanaf 1 juni
 

Beste patienten,

Vanaf 1 juni 2022 geldt er van maandag t/m zaterdag van 09.00- 22.00 uur betaald parkeren in de Groeseindstraat. De Groeseindstraat bevindt zich in rayon N05. Op www.tilburg.nl/parkeren vindt u een overzicht van de rayons.

U kunt betalen via de parkeerautomaat of middels een parkeerapp (1 euro per uur), gebruikt u een parkeerapp, dan rekent u per minuut af.

Let op: vanaf 1 juni zullen er scan-auto's door de straat rijden om te controleren!

 

Terug naar boven »

1 maart

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten
 

De praktijk is voorlopig nog gesloten voor nieuwe patienten. Houd de site in de gaten, wij zullen communiceren wanneer er weer ruimte komt.

 

Terug naar boven »

21 december 2021

Boosters in onze praktijk definitief van de baan - UPDATE
 

Beste mensen,  Ondanks veel overleg en allerlei inspanningen is het voor onze praktijk helaas niet haalbaar gebleken om een bijdrage te leveren aan de broodnodige boostercampagne. Te veel regels, te veel onduidelijkheden en te weinig vaccins maken het onhaalbaar. We zijn ontzettend teleurgesteld dat dit mooie initiatief en alle inzet van de huisartsen om onbegrijpelijke redenen niet omarmd wordt door de overheid, we hadden hier echt het verschil kunnen maken voor onze patiënten

 

 

 

Terug naar boven »

21 december

Booster update
 

In tegenstelling tot het bericht heden in het Brabants Dagblad over de huisartsen die hun patienten gaan Boosteren deze week, hebben wij, de huisartsen in Midden-Brabant (Tilburg eo.) vooralsnog GEEN toestemming gekregen van het ministerie van VWS, om de Boosters door de eigen huisarts te laten geven. Wij betreuren dit zeer en mocht het nog vernaderen dan ziet u het op deze site. Belt u met vragen over de Boosterprikken aub niet met de praktijk. De praktijk is momenteel al erg belast. Dank u voor uw begrip.

 

 

 

Terug naar boven »

21 oktober 21

Herfstvakantie
 

Groot Huisartsenzorg is gesloten van 22 t/m 31 oktober 2021 i.v.m. herfstvakantie.

Let op: alle afspraken met assistentes, praktijkondersteuners en POH GGz gaan gewoon door.

Voor acute medische spoed situaties kunt u bellen met Perron 1 huisartsen 013-5810065, vanaf 1 november zijn we aanwezig

 

Terug naar boven »

12 juli

Zomervakantie
 

De praktijk Groot Huisartsenzorg is gesloten i.v.m. zomervakantie van 24 juli t/m 15 augustus 2021.

Voor uitsluitend medische spoedgevallen, kunt u contact opnemen met Perron 1 Huisartsen, Spoorlaan 374 te Tilburg. Telefoonnummer 013-5810065

 

 

Terug naar boven »

9 juli

Update vaccineren
 

Ministerie van VWS besluit: keuzevrijheid na 1e vaccinatie met Astra Zeneca

Mensen die 1 prik van AstraZeneca hebben gehad, krijgen de keuze of zij voor de tweede prik weer AstraZeneca willen of het vaccin van Pfizer.

Mensen die de voorkeur geven aan een tweede prik met Pfizer kunnen vanaf 16 juli de GGD bellen om een afspraak te plannen. Alle anderen kunnen hun afspraak bij ons op 21 juli gewoon door laten gaan.

Team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

15 maart

Vaccinaties gaan voorlopig niet door
 

We hebben hedenochtend van ministerie VWS te horen gekregen, dat alle vaccinaties met AstraZeneca tenminste 2 weken opgeschort worden. Dit omdat er nader omderzoek gedaan moet worden naar het ontstaan van eventuele bloedproppen, na het toedienen van het vaccin.

Dat betekent dat aanstaande woensdag 17 maart GEEN vaccinaties gegeven zullen worden !

Vooralsnog wordt deze groep gevaccineerd op woensdag 31 maart 2021. Het tijdstip is dan hetzelfde als dat het 17 maart had moeten zijn. De tweede prik is dan op woe 23 juni 2021 (tenzij de overheid anders bepaald, houd u daarom de website in de gaten)

 

Terug naar boven »

24-02-2021

Vaccinaties tegen COVID-19 van start
 

Vaccinatie in onze praktijk start op zaterdag 27 februari

Op verschillende fronten wordt inmiddels zo snel mogelijk gevaccineerd tegen COVID-19. Ook wij huisartsen dragen hier aan bij, door te vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. De komende tijd zullen wij zo snel als de organisatie in de praktijk en de vaccinvoorraad dat toelaat een specifieke groep patiënten gaan vaccineren.

Het RIVM heeft op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald dat deze vaccinatie door de huisarts op dit moment alleen is voor:

•  mensen geboren in 1956 en 1957

•  2 groepen patiënten met een hoog risico op een ernstig beloop van een COVID-19-infectie:

1. mensen met zwaar overgewicht (een BMI van 40 of hoger), geboren tussen 1-1-1956 en 31-12-2002 (18 - 64 jaar)

2. mensen met het syndroom van Down die thuis wonen, geboren tussen 1-1-1956 en 31-12-2002 (18 - 64 jaar)

Alle bij ons bekende patiënten uit deze groepen ontvangen uiterlijk 19 feb een uitnodiging voor vaccinatie. Alleen wanneer u tot één van deze groepen behoort en op 24 feb nog geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u hierover contact opnemen met de praktijk.

Voor alle andere patiënten geldt: op dit moment kunnen wij niet anders dan u om geduld vragen. Wij weten niet wanneer u aan de beurt bent voor vaccinatie.

Uiteraard staat onze patiëntenzorg voorop. We plannen het vaccineren zo in dat dit spoedig en goed kan plaatsvinden, naast de zorg voor al onze patiënten.

Samen krijgen we corona eronder.

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

 

Terug naar boven »

27 oktober 2020

Let op: bericht van RIVM, te weinig griepvaccinaties
 

Griepprikken het eerst naar mensen met een medische aandoening en 70-plussers

Er lijkt meer vraag naar griepprikken bij de huisartsen te zijn dan dat er voorraad is. Daarom heeft staatssecretaris Blokhuis, na advies van het RIVM, besloten om gezonde mensen van 60 tot en met 69 jaar te vragen nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen in ieder geval de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. Mensen met een medische aandoening (diabetes, een hart-, long- of nierziekte of een verminderde weerstand) en mensen van 70 jaar en ouder lopen meer gezondheidsrisico’s als ze griep krijgen. Als deze groep eenmaal gevaccineerd is, kunnen overgebleven vaccins worden gebruikt voor gezonde mensen van 60 tot en met 69 jaar. Aan het einde van de griepprikperiode in december wordt duidelijk of er vaccins over zijn. Uw huisarts kan deze situatie niet veranderen, hier is sprake van overmacht. Er is een landelijke en internationale verhoogde vraag naar griepprikken. Er is voorafgaand aan de griepvaccinatiecampagne door het RIVM wel een maximaal aantal vaccins extra ingekocht. Daardoor zijn er dit jaar ruim een half miljoen extra vaccins beschikbaar. Het duurt ongeveer 6 maanden om griepprikken te maken, dus er kunnen voor dit griepseizoen geen nieuwe griepprikken bijgemaakt worden. We moeten het daarom doen met de voorraad vaccins die er nu is. Wat kunt u zelf doen? De maatregelen die we met elkaar nemen tegen corona helpen ook om griep te voorkomen en anderen niet te besmetten. U verkleint de kans op griep door:

•1,5 m afstand te houden van anderen

•vaak uw handen te wassen met water en zeep

•drukte te vermijden

Voor meer informatie zie: rivm.nl/griepprik

 

Terug naar boven »

19 oktober

Griepvaccinaties uitnodigingen vertraagd
 

Dit bericht is voor alle patienten die een uitnodiging krijgen voor de griepvaccinatie. Omdat de brieven helaas vertraagd zijn bij Post NL, hierbij alvast de inhoud van de uitnodiging.

Heeft u geen uitnodiging, dan is er helaas ook geen griepprik voor u.

 

LET OP: DE GRIEPPRIKKEN WORDEN GEGEVEN OP DE GROESEINDSTRAAT 64 te TILBURG

 

De griepprik wordt gegeven op de volgende data

U wordt verzocht, in verband met spreiding van de drukte, bij voorkeur te komen op hieronder aangegeven  data en tijden:

Eerste letter Achternaam         Datum                                          Tijd

A t/m F                                       Maandag 26-10-20                        13.00 – 17.00 u

G t/m M                                      Dinsdag 27-10-20                          13.00 – 17.00 u

N t/m T                                       Woensdag 28-10-20                      13.00 – 17.00 u

U t/m Z                                       Donderdag 29-10-20                      13.00 – 17.00 u

Als u verhinderd bent op de voor u aangewezen dag, is er op vrijdag  30 oktober een tweede mogelijkheid om de griepprik te krijgen, tussen 13-00 en 17.00 uur.

 

Let op:

Uw huisarts neemt maatregelen tegen het coronavirus. Het is daarom veilig om naar de praktijk te komen. U kunt meehelpen:

- Blijf thuis en maak een nieuwe afspraak als u 1 of meer van deze klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts. 

- Houd 1,5 meter afstand van anderen.

- Neem deze brief mee naar de afspraak.

- U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt maken.

- Indien u in het bezit bent van een mondkapje, zou u deze dan, voor uw en onze gezondheid,  willen gebruiken

- i.v.m. beperkte parkeergelegenheid is het verstandig om, indien mogelijk, niet met de auto te komen.

 

Terug naar boven »

1 oktober 2020

COVID-19 UPDATE
 

Update m.b.t. Corona virus  (CoVid-19)

- Kom alstublieft NIET meer zomaar de praktijk binnen wandelen zonder afspraak, probeer zoveel mogelijk telefomisch of per mail te regelen.

- Indien u in het bezit bent van een mondkapje deze graag dragen voor uw en onze veiligheid.

- Graag alleen naar het spreekuur komen voor zover mogelijk, eventuele chauffeur graag in de auto laten wachten

- De assistente zal aan de telefoon aanvullende vragen stellen om te beoordelen of een afspraak op de praktijk nodig is of dat het mogelijk een telefonische afspraak wordt.

- Probeer a.u.b. precies de tijd aan te houden dat u de afspraak heeft, indien u namelijk te vroeg komt, zal de wachtkamer te vol raken en dan kunnen we de anderhalve meter norm niet halen

 

Terug naar boven »

1 juli

Toegang Gezondheidsportaal
 

Vanaf 1 juli krijgt iedereen die een mailadres bij ons geregistreerd heeft een uitnodiging van MijnGezondheid.net

Patienten van 16 jaar en ouder kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. Hierdoor krijgt u inzage in uw medische gegevens, kunt u medicatie herhalen en e-consulten doen.

From July 1, everyone who has registered an email-address with us, will receive an invitation from MijnGezondheid.net Patients aged 16 and over can access a health portal at MijnGezondheid.net. This gives you access to your medical data, you can repeat medication and do e-consultations

 

Terug naar boven »

06 juli

Zomervakantie
 

Van maandag 13 juli t/m vrijdag 31 juli is de praktijk i.v.m. zomervakantie gesloten.

Voor medische spoed vragen, die niet kunnen wachten kunt u bellen met Perron 1 Huisartsen 013-5810065

Vanaf maandag 3 augustus is Groot Huisartsenzorg weer geopend

 

Wij wensen u een fijne en gezonde vakantie periode

 

Terug naar boven »

Juli 2020

Opstarten reguliere zorg
 

Waarom is het nog steeds zo lastig om een afspraak bij de dokter te krijgen? De zorg wordt toch weer opgestart?

"Het leven lijkt weer een beetje normaal te worden nu de horeca en scholen weer open zijn. Maar voor de huisartsen is dat nog niet zo. We hebben de capaciteit niet om iedereen in de praktijk te zien." In de praktijk moeten we de maatregelen van 1,5 meter streng respecteren. Nog strenger dan elders, want bij ons komen veel kwetsbare mensen. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld minder mensen kwijt in de wachtkamer en hebben we ook minder spreekuren. Bovendien willen we voorkomen dat mensen elkaar bij het binnenkomen en vertrekken te dicht naderen.

Maar wat als je al weken met klachten rondloopt?

Iedereen die echt gezien moet worden, wordt natuurlijk gezien. Maar als je klacht niet vereist dat je ook echt zelf aanwezig bent bij de dokter op het spreekuur, plannen we een telefonisch spreekuur in. Of we communiceren per mail. Sowieso kun je altijd overleggen met de assistente. Bellen mag altijd. We vragen mensen ook, om indien mogelijk alleen, dus zonder begeleiding, naar het spreekuur te komen

Het duurt wel erg lang…

Ik merk dat sommige patiënten ongeduldig beginnen te worden. Dat begrijp ik, maar toch is het deels ook onterecht. We treffen de maatregelen in het belang van ieders veiligheid en gezondheid. Nu het zomer is, lijkt de dreiging van het virus misschien wat verdwenen. In de huisartsenpraktijk willen we er echt alles aan doen om een tweede golf te voorkomen.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb en daarnaast ook hoest?

Mensen met luchtwegklachten zijn niet zomaar welkom op de praktijk. Heb je een klacht waarvoor je door de dokter moet worden gezien én je snottert of hoest, dan is er vaak een speciaal spreekuur. Bij ons is dat aan het eind van de dag. Daarmee houden we de kans op besmetting van andere patiënten zo laag mogelijk. Bij een vermoeden van corona gaan we nog steeds volledig ingepakt op huisbezoek. De dokter heeft dan ook beschermende kleding aan.

Afspraken bij het ziekenhuis schieten ook niet erg op. Kunt u daar als huisarts iets aan veranderen?

De poliklinieken van het ETZ hebben hetzelfde probleem als wij: de capaciteit en de ruimte ontbreken om iedereen snel te kunnen ontvangen en behandelen. Bovendien is er de afgelopen maanden een wachtlijst ontstaan doordat veel behandelingen zijn uitgesteld. Helaas kan ik daar als huisarts ook niks aan veranderen.

 

Terug naar boven »

April 2020

Corona klachten ?
 

 • Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (boven 38 graden).
  • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft.
  • U hoeft de huisarts niet te bellen.
 • Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:
  • u wordt in een paar dagen steeds zieker
  • u ademt steeds moeilijker (bijvoorbeeld bij het lopen)
  • u raakt steeds meer in de war
  • u heeft meer dan 3 dagen koorts
  • u bent ouder dan 70, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts
 • Ga NIET naar de huisarts toe. 
 • Voor kinderen zijn de adviezen hetzelfde als voor volwassenen.
 • Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft:
  • Was uw handen vaak met zeep.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef anderen geen hand.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

 

Terug naar boven »

14 maart 2020

Updat ivm Corona virus CoVid 19
 

Heeft u geen verkoudheidsklachten of hoest klachten en wilt u informatie over het Corona virus, kijk dan op Thuisarts.nl of de website van het RIVM. U kunt ook bellen naar de praktijk en kiezen voor OPTIE 4.

Heeft u koorts en luchtwegklachten kom dan NIET naar de praktijk, maar bel naar de praktijk en luister eerst naar optie 4, heeft u daarna nog vragen, dan belt u opnieuw en kiest u voor optie 3.

Vanaf 12 maart j.l. hebben wij een speciaal spreekuur voor verdenking Corona klachten. De spreekuren vinden per definitie in de middag plaats en er worden zeer strikte hygiene maatregelen in acht genomen. De spreekuren zijn er om de mate en ernst van ziekte te bepalen. Vervolgens kan dan het beleid vastgesteld worden; bijvoorbeeld ziekenhuisopname, thuis-isolatie of andere maatregelen (bij griep of niet-corona geralteerde hoestklachten)

Kom aub NIET meer zomaar de praktijk binnen wandelen zonder afspraak! Reguliere afspraken en controles zijn t.n.o. in de middagen NIET meer mogelijk

Wij beseffen dat dit vervelende maatregelen zijn, maar we zullen zeer serieus om moeten gaan met deze dreiging

Team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

1 maart 2020

UPDATE CORONA virus.
 

Coronavirus in Nederland

Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebben, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt. De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus. (kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl)

Heb je twijfels, ga dan niet naar je huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Kijk voor meer informatie op: www.rivm.nl of www.ggdhvb.nl Hier vindt u de meest recente informatie en antwoord op heel veel vragen.

Neem pas telefonisch contact op met je huisarts, de huisartsenpost of de lokale GGD als je écht alle onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden:

·         Ik heb koorts, ik hoest en ik ben kortademig.

·         Ik ben de afgelopen twee weken in contact geweest met een patiënt waarbij het coronavirus is vastgesteld.

·         Ik ben de afgelopen twee weken in een land of regio geweest waar het coronavirus wijdverspreid is. Denk hierbij aan China, Iran, Singapore, Zuid-Korea en in Noord-Italië.

De huisarts overlegt indien nodig met de GGD of verder onderzoek nodig is.

Houd er rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon bij de huisarts en huisartsenpost momenteel veel langer zijn dan u gewend bent.

 

Terug naar boven »

14 oktober 2019

Herfstvakantie
 

 

Beste patienten, in verband met de herfstvakantie is de praktijk gesloten tot maandag 21 oktober 2019 08.00u .

 

Uitsluitend voor spoedgevallen die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met Praktijk Binnenstad 013-5423225

Indien u in de week van 14-18 oktober een afspraak heeft met de assistente of een van de praktijkondersteuners, dan gaat die gewoon door!

 

Terug naar boven »

26 juni 2019

Verhuizing gepland
 

Wij zijn zeer verheugd om te melden, dat de verhuizing naar ons definitieve pand gepland is. We verhuizen 26 t/m 29 juli 2019. Op 26 en 29 juli is de praktijk dan ook gesloten. U ontvangt hierover binnenkort per post meer informatie.

Ons nieuwe adres is: GROESEINDSTRAAT 64, 5014 LX TILBURG

 

Met zomerse groet, team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

1 mei 2019

Verbouwing praktijk
 

Zoals velen al weten is Huisartsenpraktijk Groot druk bezig met het verbouwen van het nieuwe praktijkpand!

Het nieuwe praktijkpand is gelegen aan de Groeseindstraat 64. De verbouwing loopt volgens schema en wij hopen net na de zomervakantie te kunnen gaan verhuizen.

Via de website zullen wij u op de hoogte houden!

Met vriendelijke groet,

Team praktijk Groot

 

 

Terug naar boven »

1 april 2019

Gesloten voor nieuwe patienten
 

Huisartsenpraktijk Groot is per 01 april 2019 gesloten voor nieuwe patienten. Met uitzondering van gezinshereniging.

 

Terug naar boven »

01 december 2018

Voorlopig patienten stop
 

Huisartsenpraktijk Groot is per 01 december 2018 gesloten voor nieuwe patienten. Met uitzondering van gezinshereniging.

 

Terug naar boven »

Oktober 2018

Griepvaccinaties
 

De jaarlijkse griepvaccinaties zullen gegeven worden op dinsdag 9 oktober en vrijdag 12 oktober van 15.00u tot 17.00u aan de Besterdring 19 te Tilburg

MVG Team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

26 juli 2018

Vakantieperiode
 

Huisartsenpraktijk Groot zal in de vakantieperiode zoveel mogelijk gewoon open zijn!

Alleen op woensdag 1 augustus, maandag 6 augustus, woensdag 8 augustus en tenslotte woensdag 15 augustus 2018 zijn wij gesloten. De praktijk wordt dan waargenomen door Perron 1 Huisartsen.

Perron 1 Huisartsen is gelegen aan de Spoorlaan 374 te Tilburg en is bereikbaar op tel.nr. 013-5810065

Met zomerse groet,

Team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

Maandag 2 juli 2018

Nieuwe website
 

Beste patiënt,

Onze nieuwe website is nu in gebruik genomen. Op deze pagina zullen wij U op de hoogte houden van actuele zaken en belangrijke items rondom onze praktijk.

Graag tot een volgende gelegenheid!

Team Groot Huisartenzorg Tilburg

 

 

Terug naar boven »

 

Vrijdag 1 juni 2018

Verhuizing praktijk
 

Beste patiënt,

Wij zijn verhuisd naar Besterdring 19,
5014 HG in Tilburg.

Voor velen van u een oud en vertrouwd adres.

De verhuizing die we nu doormaken is tijdelijk want we zijn bezig met het ontwikkelen van een geheel modern praktijkpand waarin we de ruimte hebben om de gewenste zorg goed en laagdrempelig te leveren. Voorlopig bent u van harte welkom op de Besterdring 19.

Wij houden u t.z.t. op de hoogte van de vorderingen van het nieuwe pand.

Telefoonnummers en medewerkers blijven hetzelfde.

Na 17.00 en in het weekend dient u voor spoedgevallen contact op te nemen met de Centrale Huisartsenpost, te bereiken op telefoonnummer 0900 3322222

Onze nieuwe website zal op korte termijn gereed zijn.

Met dank en graag tot ziens,

Team Groot Huisartsenzorg

 

Terug naar boven »

 

stethoscoop huisarts