Groot Huisartsenzorg Tilburg

Afspraken

Lees voor het maken van een afspraak onderstaande informatie goed door! Wilt u er voor zorgen dat u ruim op tijd, minstens 10 minuten voor het tijdstip dat u uw afspraak heeft, aanwezig bent.

Afspraken maken kan uitsluitend telefonisch, belt u tussen 8-9 uur 's ochtends dan kunt u, indien nodig, dezelfde dag nog terecht. Afspraken vooruit maken kan ook, die afspraken worden echter altijd gepland tussen 8 en 9 uur. Deze regel is er als gevolg van het hoge aantal no-shows...

Spreekuur op afspraak

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een andere vraag, bel dan met onze praktijk: 013 - 54 54 807 of meldt u aan de balie van onze praktijk. Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. De assistente vraagt u naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten en zo ook voldoende tijd te kunnen reserveren.. De assistente is - net als de huisarts - verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan en valt onder de regels van het beroepsgeheim.

Verhinderd

Als een reeds gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vragen wij u dit tijdig, minimaal 24 uur van te voren, door te geven.

Meer tijd?

Een afspraak bij uw huisarts duurt normaal maximaal 10 minuten. Maar heeft u meerdere klachten of vragen, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Online afspraak maken via Mijngezondheid.net

 

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen open van 08.00 - 17.00 uur. Tijdens de lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur en op woensdagmiddag na 12.00 uur is de praktijk alleen voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar.

 

Vakantieperiode

Omdat er minder huisartsen aanwezig zijn tijdens de vakantieperiode zijn wij net als andere huisartsenpraktijken genoodzaakt enkele maatregelen te nemen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. We beperken reguliere controles zoals het meten van bloeddrukken, het maken van uitstrijkjes, of het bespreken van afbouwen van medicijnen.

Ook het maken van dubbele afspraken is in deze periode slechts beperkt mogelijk. Wij verzoeken u om niet-dringende zaken uit te stellen tot na de vakantiedrukte.

stethoscoop huisarts